Recoltarea, uscarea și întărirea: optimizați calitatea CBD-ului!

În primul rând, este esențial ca, în ultimele săptămâni din perioada de înflorire a plantelor de canabis, să nu mai folosiți substanțe nutritive și îngrășăminte. Așa că clătiți plantele cu apă curată pentru a le curăța. Acest lucru garantează un rezultat mai bun pentru recolta dvs. cu capete pure / flori, fără gustul de îngrășământ sau exces de săruri minerale.

Pentru a afla dacă plantele sale de canabis au ajuns la maturitate și, prin urmare, sunt gata să recolteze, trebuie doar să observați culoarea trichomilor. În funcție de specie, pot apărea portocalii, mov, maro sau roșu. În primul rând, transparent, până la lapte, lăptoase, apoi lăptoase. Clusterii de flori sunt acum atât de umflați încât arată ca și cum ar fi fost întoarși cu susul în jos. Acestea sunt semnele că este timpul să culegeți roadele muncii voastre.

  • Pentru un conținut mai mare de THC, se recoltează atunci când trichomii sunt 20-30% Amber.
  • Pentru un profil mai larg în canabinoide, recolta atunci când trichomes sunt la 60-80% chihlimbar.

Urmăriți cu atenție diferențele, deoarece acestea se pot schimba complet în douăzeci și patru de ore.

Unii tăiați pe pământ, adică eliminați toate frunzele atunci când planta este încă în sol, apoi taie planta. Așezați ramurile să se usuce sau puneți capetele tăiate pe o plasă de uscare. Unii tăiau numai frunze mari și atârnă întreaga plantă. Nu există reguli fixe, cu excepția faptului că trebuie să fiți atenți la manipulare. Trebuie să deranjați cât mai puțin posibil trichomii delicați.

Uscați-vă capul într-un loc răcoros, întunecat, cu puțină umiditate. În mod ideal, este un proces foarte lent, care durează cel puțin două săptămâni. Clorofila se degradează, iar creșterea verde este înlocuită de culori diferite, în funcție de varietate. Fawn, bronz, un verde pal sau chiar albastru închis sau purpuriu, deoarece multe culori pot apărea în timp ce adevăratele colorări apar în capetele uscate.

În această etapă, umpleți fără a împacheta un vas de sticlă bine închis cu comoara. Deschideți capacul borcanului pentru al face să "respire" o dată pe zi în primele două săptămâni. Acest lucru eliberează umezeală acumulată care ar putea mușchina capul. Odată ce florile sunt uscate la atingere, nu respirați borcanul o dată pe săptămână. Nu ați dori ca săptămâni de muncă grea să fie răsfățați de o lipsă de atenție.

Puteți extinde vindecarea cât doriți. Amintiți-vă că compușii psihotropi pierd o moleculă de apă cu o bună întărire și astfel devin mai psihoactive. Aceasta durează cel puțin șase săptămâni în condiții ideale. Cu cât leacul este mai lung, cu atât mai bine. Păstrați borcanele într-un loc răcoros și întunecat. THC se descompune în alte canabinoide atunci când sunt expuse la lumină.

Dacă nu sunteți siguri cât de uscate sunt capetele dvs., eșantionați mostre pe măsură ce mergeți pentru referințe ulterioare. Cannabusul uscat nu arată niciodată total uscat din cauza aspectului ceros al rășinilor. Veți dezvolta rapid obiceiul și senzațiile. Savorarea propriului canabis de casă nu este atât de dificilă. Cu atenție și răbdare, puteți obține cu adevărat rezultate excelente, chiar și în cele mai mici spații.

Cum să crești cu acest ghid celebru mondial, în interior sau în aer liber pentru începători, cu aceste sfaturi și trucuri.

      Creați un cont nou
      Réinitialiser le mot de passe