Perioada „vegetativă” de creștere a canabisului

Odată a ta Semințe de canabis CBD au trecut de stadiul de încolțirea și lăstarii tinerifaza de creștere a așa-numitelor dvs. plante vegetative de canabis va începe de fapt atunci când picioarele dvs. vor avea aceste prime frunze verzi pentru a primi lumina. Și, prin urmare, pentru a efectua fotosinteza. Astfel, metabolismul plantelor este lansat, precum și faza numită „vegetativă” sau de creștere.

Cum să obții o creștere sănătoasă și optimă?

Pentru creșterea cânepei în interior, este necesar să vă programați iluminatul pe un ritm regulat de 18h de lumină și 6h de noapte, pe zi.

De asemenea, este recomandat să alegeți o cameră din casa dvs. izolată, sau cel puțin un dulap. Plantele de canabis apreciază calmul, dar și stabilitatea mediului în creștere.

Care sunt avantajele unei culturi interioare sau interioare? cultura în aer liber?

Având în vedere că nu trebuie să vă sincronizați cu ciclul soarelui, puteți să aprindeți luminile noaptea în timpul orei de vârf pentru a economisi bani. Alte avantaje ale creșterii canabisului în interior includ:este posibil să se controleze tipul de cultură (sol, hidroponic etc.), posibilitatea de a controla dimensiunea plantelor, posibilitatea declanșării înfloririi atunci când se dorește etc.

Cum să crești cu acest ghid celebru mondial, în interior sau în aer liber pentru începători, cu aceste sfaturi și trucuri.

      Creați un cont nou
      Réinitialiser le mot de passe